top of page

VESTA

  • White Spotify Icon
  • White iTunes Icon
  • White YouTube Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
vesta syyspromo1.jpg

VESTA

Vesta on helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä, joka on lyhyessä ajassa noussut niin kriitikoiden kuin valtavirrankin ylistämäksi artistiksi.

Hänen musiikissaan yhdistyvät kuulijaa puhuttelevat, samaistuttavat ja suorasanaiset lyriikat, peloton rakenteilla ja sovituksilla leikkiminen sekä isojen pop-melodioiden taju.

 

Julkaistuaan ensimmäisen omakustannekappaleensa ”Varjo” kesällä 2014 Vesta solmi management-sopimuksen VILD Musicin kanssa, joka myös julkaisi omalla levymerkillään VILD Recordingsilla artistilta kolme singleä ”Kevät”, ”Anteeksi” ja ”Vielä1”. 

Keväällä 2017 Vesta solmi levytyssopimuksen Etenee Recordsin ja Warner Musicin kanssa, joka julkaisi Vestan debyyttialbumin ”Lohtulauseita” maaliskuussa 2018.

 

Albumi nousi julkaisuviikolla albumilistan ykköseksi pitäen kärkipaikkaa kolme viikkoa. Kultaa myynyt neljän ja viiden tähden arvioita kerännyt debyytti siivitti Vestan loppuunmyydyltä julkaisukiertueelta kesäfestivaalien lavoille ympäri Suomea.

 

 

Vesta on parasta, mitä suomalaisessa valtavirtapopissa tällä hetkellä tapahtuu – Jose Riikonen / HS

Vesta ja Tove Styrke olivat Ruisrock-lauantain kirkkaimpia helmiä. – Anton Vanha-Majamaa /  HS

Laulajana Vesta on, totta kai, jumalaisen hyvä. Hän on juuri siinä kohdassa, jossa voimakkuus ja persoonallisuus kohtaavat herkkyyden ja haavoittuvaisuuden.– Antti Granlund / Soundi

bottom of page